Jongerenreizen Turkije

Jongerenreizen Turkije

Turkije heeft ongeveer 68 miljoen inwoners. Turkije is uniek omdat het land een brug vormt tussen de twee continenten Europa en Azië. 95 % van de oppervlakte ligt in Azië. Turkije is een perfect land voor goedkope jongerenreizen. Het heeft een heerlijk klimaat, mooie landschappen, indrukwekkende cultuur en natuurlijk kun je heerlijk eten en heel goed uitgaan!

Communicatie en betalingsmiddelen Turkije

De officiële taal van Turkije is Turks, maar met Duits en Engels kun je bijna overal wel terecht. De munteenheid van Turkije is de Turkse Lira. Je kunt daar makkelijk pinnen bij de ve

Advertenties van onze partners

Waarom naar Turkije?

Turkije is een prachtig land. Er is zoveel te doen. Je hebt prachtige natuur, mooie stranden, gezellige winkelcentra, veel interessante cultuur, gezellige restaurants en een bruisend uitgaansleven.

Favoriete jongerenbestemming

Turkije is een heel groot land en heeft ook veel steden die er mooi zijn. Voor goedkope jongerenreizen springen er wel 6 steden uit. Dat zijn; Marmaris, Kusadasi, Bodrum, Alanya en Gumbet! In deze steden is enorm veel te doen en het is dus ook niet voor niets dat dit al jaren favoriete jongerenbestemmingen zijn!

 • Alanya
  Jongerenreis Alanya

  Alanya is een prachtige badplaats aan de Turkse Riviera. Het heeft allure en geeft je het gevoel alsof je in een paradijs bent..

  klik voor meer informatie
 • Bodrum
  Jongerenreis Bodrum

  Bodrum wordt ook wel het St. Tropez van Turkije genoemd. Er komen veel toeristen naar Bodrum maar ook veel Turkse en internationale kunstenaars..

  klik voor meer informatie
 • Gümbet
  Jongerenreis Gümbet

  Gümbet ligt aan de Egeische kust. Gümbet is een gezellige badplaats die aan een prachtige baai ligt. Gümbet ligt ongeveer 3 kilometer van Bodrum af..

  klik voor meer informatie
 • Kusadasi
  Jongerenreis Kusadasi

  Kusadasi ligt aan Egeische kust. Kusadasi heeft ongeveer 50.000 inwoners. Kasadasi betekent vogeleiland. Het toerisme is wat minder massaal..

  klik voor meer informatie
 • Marmaris
  Jongerenreis Marmaris

  Marmaris ligt aan de Lycische kust. Marmaris is een vrij uitgestrekte stad en is langs de baai gebouwd..

  klik voor meer informatie