Jongerenreizen Kusadasi

Jongerenreizen Kusadasi

Kusadasi ligt aan Egeische kust. Kusadasi heeft ongeveer 50.000 inwoners. Kasudasi betekent vogeleiland. Het toerisme is wat minder massaal dan in Marmaris en Alanya maar dat wil niet zeggen dat Kusadasi saai is. Integendeel zelfs

Communicatie en betalingsmiddelen Kusadasi

De officiële taal van Turkije is Turks, maar met Duits en Engels kun je bijna overal wel terecht. De munteenheid van Turkije is de Turkse Lira. Je kunt daar makkelijk pinnen bij de vele pinautomaten. Ook kun je geld wisselen bij een wisselkantoor.

Klimaat Kusadasi

Kusadasi heeft een Middellandse zeeklimaat. Dat wil zeggen dat de zomers heerlijk warm en droog zijn. De warmste en drukste periode is van juli tot en met augustus.

Advertenties van onze partners

Accommodaties Kusadasi

De accommodaties liggen vaak erg gunstig ten opzicht van het strand en het centrum. Er zijn veel appartementen en hotel complexen in Kusadasi. Het heeft allebei voordelen en nadelen. Appartementen zijn vaak wat groter en kun je met grote groepen in een complex. Hotels hebben het voordeel dat er voor je wordt opgeruimd en dat je in het hotel kan eten.

Vervoer Kusadasi

In de zomer zijn er wekelijks vliegtuigen die richting het gezellige Kusadasi gaan. Binnen vier uur ben je op plaats van bestemming.

Stranden Kusadasi

De stranden van Kusadasi zijn prachtig. Het zijn witte zandstranden die behoorlijk breed zijn en de zee is felblauw! De bekendste stranden van Kusadasi zijn Ladies Beach en City Beach. Ladies Beach ligt iets verder van het centrum af maar is makkelijk te bereiken met de dolmussen. Dit zijn kleine stadsbusjes die erg goedkoop zijn.

Uitgaan Kusadasi

In het oude centrum van Kusadasi vind je indrukwekkende openluchtdiscotheken! Het is echt de moeite waard om zo'n discotheek een keer te bezoeken. In het nieuwe gedeelte vind je Barstreet. De bekendste bars zijn Oranje Leeuw, Paradise Bar en de Kusadasi Bar. Wil je naast stappen nog iets anders doen, breng dan een bezoek aan het mooie Efese, dit is een opgegraven Romeinse Havenstad. Juist omdat Kusadasi niet zo massaal is, is het de perfecte jongerenreis. Er valt zoveel te beleven dat het echt de moeite waard is om naar deze plek te gaan!

Offerte jongerenreis Kusadasi? Klik hier