Jongerenreizen Alanya

Jongerenreizen Alanya

Alanya is een prachtige badplaats aan de Turkse Riviera. Het heeft allure en geeft je het gevoel alsof je in een paradijs bent! In Alanya is ontzettend veel te doen. Natuurlijk is er zon, zee, strand en uitgaan maar er zijn nog zoveel meer activiteiten te doen of cultuur te bezichtigen in deze prachtige stad. De haven en de boulevard zijn ook zeker de moeite waard om te bekijken! Alanya is niet duur en heeft alles wat je zoekt als je op een goedkope jongerenreis wilt gaan!

Communicatie en betalingsmiddelen Alanya

De officiële taal is Turks maar met Duits en Engels kun je overal goed terecht vanwege het toerisme. De officiële valuta in Alanya is de Turkse lira maar je kan bijna overal ook met de Euro betalen, kijk dan wel uit dat je niet teveel betaalt, sommige verkopers maken hier gebruik van.

Klimaat Alanya

Alanya heeft een heerlijk klimaat. De maanden juli en augustus zijn de warmste en drukste maanden in Alanya. De temperatuur loopt dan op tot boven de 30 graden Celsius en er is dan ruim 11 uur zon per dag!

Advertenties van onze partners

Accommodaties Alanya

In Alanya zijn enorm veel verschillende accommodaties. Van appartementen tot luxe all inclusive hotels. Genoeg keuze dus! Ben je met een grote groep dan is een appartement vaak wat handiger omdat appartementen ruimer zijn dan de hotels.

Vervoer Alanya

In de zomermaanden vliegen er vanaf Schiphol dagelijks vluchten richting Alanya. De reis duurt ongeveer vier uur.

Stranden Alanya

Het Cleopatra strand en het oost-strand zijn een de bekendste stranden van Alanya. Het zijn prachtige stranden en bieden alles wat je maar kan wensen. Het strand zelf is van fijn zand. Je kunt er heerlijk genieten van de zon, van de zee, waarvan de temperatuur in de zomer rond de 25 graden Celsius ligt en van de vele watersporten die je er kunt beoefenen.

Uitgaan Alanya

Uitgaan in Alanya is werkelijk waar heerlijk! Je hebt er erg leuke restaurantjes waar je heerlijk kan eten, prachtige grote openlucht discotheken, gezellige terrasjes, enorm veel kroegen en erg leuke discotheken. De bekendste kroegen zijn Robin Hood, Murphy's bar, Havana Club en James Dean. Ga je liever uit in een discotheek? Ga dan naar Auditorium, in deze discotheek is het elke avond groot feest.

Offerte jongerenreis Alanya? Klik hier