Jongerenreizen Spanje

Jongerenreizen Spanje

Spanje heeft als vakantieland veel te bieden. Er is zon, zee, strand, cultuur, bezienswaardigheden en een geweldig uitgaanscircuit! Natuurlijk heeft Spanje ook genoeg cultuur en mooie oude tradities. Er wonen ruim 40 miljoen inwoners in Spanje.

Communicatie en betalingsmiddelen Spanje

De officiële voertaal van Spanje is Spaans maar met Engels kun je overal goed terecht. De valuta van Spanje is de euro. Er zijn genoeg pinautomaten in Spanje waar je makkelijk geld kan pinnen. Creditcards worden op veel plaatsen geaccepteerd.

Waarom naar Spanje?

Spanje is een land waar iedereen zich vermaakt. Er zijn meerdere mooie grote steden waar je prachtig kan winkelen en de cultuur kan opsnuiven. Ook zijn er mooie musea, veel uitgaansgelegenheden en natuurlijk zon, zee en strand! Elke stad en gebied heeft zijn eigen mooie gebouwen, stranden, musea en bezienswaardigheden.

Favoriete jongeren bestemming

Wil je een jongerenreis maken dan is Spanje perfect. Niet alleen is het handig dat sommige favoriete jongerenbestemming dicht bij elkaar liggen zodat je op meerdere plekken kan genieten van de zon en het uitgaansleven, ook zijn er veel excursies te boeken naar de grotere steden. In Spanje zijn er een aantal plekken die perfect zijn voor jongerenreizen, dat zijn; Salou, Blanes, Calella, Malgrat de Mar en Lloret de Mar.

Advertenties van onze partners

 • Blanes
  Jongerenreis Blanes

  Blanes ligt aan de Costa Brava en is al jaren een favoriete jongerenbestemming. Dit kan ook niet anders want Blanes heeft veel te bieden..

  klik voor meer informatie
 • Calella
  Jongerenreis Calella

  Calella is al jaren een favoriete jongerenbestemming omdat het zoveel te bieden heeft! Er zijn stranden, uitgaansgelegenheden ..

  klik voor meer informatie
 • Salou
  Jongerenreis Salou

  Op zoek naar een jongerenreis Salou? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een jongerenreis naar Salou is een ervaring om nooit te vergeten..

  klik voor meer informatie
 • Lloret de Mar
  Jongerenreis Lloret de Mar

  Lloret de Mar is de meest veelzijdige badplaats van de Costa Brava. Het is dan ook niet voor niets dat dit al jaren een van de meest favoriete jongerenbestemming..

  klik voor meer informatie
 • Malgrat de Mar
  Jongerenreis Malgrat de Mar

  Malgrat de Mar ligt tussen Blanes en Calella in en is al jaren een favoriete jongerenbestemming. Malgrat is een drukke en levendige badplaats..

  klik voor meer informatie