Jongerenreizen Calella

Jongerenreizen Calella

Calella is al jaren een favoriete jongerenbestemming omdat het zoveel te bieden heeft! Er is cultuur, avontuur, sport, stranden, uitgaansgelegenheden en veel eetgelegenheden. Ook ligt het dicht bij Barcelona, Girona en Lloret de Mar. Je kunt dus alle kanten op tijdens je verblijf in Calella.

Communicatie en betalingsmiddelen Calella

De officiële voertaal is Spaans maar met Engels kun je overal goed terecht. En zelfs met Nederlands kom je een heel eind omdat er veel Nederlandse eetcafé's en uitgaansgelegenheden zijn. Je kunt in Calella betalen met de euro en het is ook niet nodig om veel losgeld mee te nemen omdat er genoeg pinautomaten zijn.

Klimaat Calella

In de zomer is het in Calella prachtig weer. Er is bijna altijd een heerlijk verkoelende wind en de temperaturen kunnen oplopen tot boven de 30 graden Celsius.

Advertenties van onze partners

Accommodaties Calella

In Calella zijn veel appartementen en hotels. De meeste appartementen en hotels liggen dicht bij het strand en bij het uitgaansleven. Ga je met een grote groep dan is een appartement vaak wat handiger omdat deze groter zijn dan een hotel. In een appartement heb je ook nog een woonkamer, iets wat je niet hebt als je verblijft in een hotel.

Vervoer Calella

Je kunt in de zomermaanden wekelijks met de bus of vliegtuig richting Calella. Het voordeel van de bus is dat die je meteen naar je appartement of hotel brengt. Ga je met het vliegtuig dan moet je vaak vanaf het vliegveld ook nog een stuk met de bus.

Stranden Calella

Calella heeft een prachtig hagelwit strand wat aan de Middellandse zee ligt. Het water is heerlijk op temperatuur en op het strand kun je ligbedden huren, parasols huren en wat drinken en eten halen bij een van de vele kleine kiosken. Ook zijn er genoeg strandtentjes waar je heerlijk op het terras kunt zitten of langs de boulevard lopen om de vele souvenirwinkeltjes te bezichtigen.

Uitgaan Calella

Uitgaan is erg leuk in Calella. Er zijn ongeveer 50 bars en 8 grote discotheken. Dus je kunt je elke avond ergens anders vermaken! Menfis is al jaren een van de populairste discotheken, er wordt hier van alle soorten muziek gedraaid. Ook hans en grietje is al jaren lang een drukbezocht café. Verder heb je er leuke Engelse pubs, Nederlandse feestcafé's, cocktailbars en natuurlijk de grote discotheken. Kortom een perfecte bestemming voor een jongerenreis!

Offerte jongerenreis Calella? Klik hier