Jongerenreizen Malgrat de Mar

Jongerenreizen Malgrat de Mar

Malgrat de Mar ligt tussen Blanes en Calella in en is al jaren een favoriete jongerenbestemming. Malgrat is een drukke en levendige badplaats en is erg gezellig. Het is een oud Spaans dorp met een lange boulevard.

Communicatie en betalingsmiddelen Malgrat de Mar

In Malgrat de Mar is de officiële taal Spaans. Met Engels kun je wel overal goed terecht omdat het toerisme er erg groot is. In de Nederlandse eetcafé\'s en bars kun je natuurlijk met de Nederlandse taal terecht.

Klimaat Malgrat de Mar

De zomers in Malgrat de Mar zijn altijd heerlijk warm. Temperaturen kunnen oplopen tot boven de 30 graden Celsius. Gelukkig waait er bijna altijd een heerlijke zachte zeewind die het iets verkoelt.

Advertenties van onze partners

Accommodaties Malgrat de Mar

In Malgrat de Mar zijn genoeg hotels en appartementen die perfect zijn voor jongeren. Vaak kun je er met veel personen in wat het natuurlijk ook goedkoper maakt. Hierdoor is Malgrat de Mar perfect voor een goedkope jongerenreis.

Vervoer Malgrat de Mar

Je kunt in de zomer wekelijks richting de zon vertrekken met de bus of vliegtuig. Je kunt bij beide een keuze maken uit hoelang je wilt gaan. Er zijn busreizen van 10 tot 17 dagen en vliegreizen van 8 tot 15 dagen. Wil je de goedkoopste jongerenreis boeken ga dan met de bus. Dit kan nog behoorlijk veel schelen met het vliegtuig.

Stranden Malgrat de Mar

Malgrat de Mar heeft een mooi zandstrand dat ligt aan de middellandse zee. Je kunt er heerlijk zonnen en een ligbed huren behoort ook tot de mogelijkheden. Ook kun je op het strand beachvolley of voetbal spelen. De stranden liggen vol met jongeren die muziek luisteren en het sfeertje is dan ook heerlijk!

Uitgaan Malgrat de Mar

Malgrat de Mar heeft een uitgebreid uitgaansleven. Er zijn veel kroegen, discotheken, pubs en bars. De leukste en bekendste kroegen zijn Asterix, Costa de Verona. In deze kroegen is het altijd gezellig en vaak hoor je door de speakers ook Nederlandse muziek knallen. QK, Palm Beach en Tropicano zijn de bekendste discotheken in Malgrat de Mar. Deze discotheken zijn tot laat geopend zodat je de hele nacht kan feesten! Heb je even genoeg van het strand en uitgaan dan kun je natuurlijk altijd een excursie nemen naar Barcelona of Girona maar het Pretpark Marineland is ook de moeite waard. Het ligt maar drie kilometer van Malgrat de Mar af en in het pretpark bevindt zich ook een waterpretpark, een dolfinarium en een klein dierenpark!

Offerte jongerenreis Malgrat de Mar? Klik hier