Jongerenreizen Lloret de Mar

Jongeren Lloret de Mar

Lloret de Mar is de meest veelzijdige badplaats van de Costa Brava. Het is dan ook niet voor niets dat dit al jaren een van de meest favoriete jongerenbestemming is. Het toerisme speelt in Lloret de Mar een grote rol. Veel inwoners vertrekken in de zomer naar een andere plek in Spanje zodat het toerisme de zomer kan overnemen in Lloret de Mar. De inwoners die blijven werken vaak in de toeristische sector.

Communicatie en betalingsmiddelen Lloret de Mar

Door het toerisme in Lloret de Mar hebben ook veel Nederlanders daar een bedrijf opgestart. Hierdoor kan je met de Nederlandse taal bij veel verschillende bedrijven terecht. De officiële voertaal is Spaans en verder kan je met de Engelse taal overal terecht. De valuta in Lloret de Mar is de euro. Je kunt op verscheidene plekken een pinautomaat vinden en creditcards kun je op de meeste plekken ook gebruiken.

Advertenties van onze partners

Klimaat Lloret de Mar

Het klimaat van Lloret de Mar is een mediterraan klimaat. Dit wil zeggen dat de zomers warm en droog zijn. De gemiddelde temperatuur ligt in de zomermaanden rond de 30 graden Celsius. In de winter kan het behoorlijk fris worden. Gemiddelde temperaturen in de winter liggen rond de 11 graden Celsius.

Accommodaties Lloret de Mar

Er zijn vooral veel hotels in Lloret de Mar. Vaak kan je kiezen welk pension je wilt. Wil je niet vroeg uit bed, neem dan niet het ontbijt erbij, deze worden vaak erg vroeg geserveerd. Wil je liever zelf bepalen wanneer je wilt eten kies dan voor een appartement. Vaak zijn deze ook net wat goedkoper en groter dan de hotels.

Vervoer Lloret de Mar

Naar Lloret de Mar toe gaan is geen enkel probleem. Er vliegen wekelijks vliegtuigen en er rijden wekelijks bussen. Met het vliegtuig is het vaak wat duurder maar de reistijd is veel korter.

Stranden Lloret de Mar

Het strand van Lloret de Mar bestaat uit meerdere kleine stranden die van elkaar worden gescheiden door rotsen. Het strandgedeelte aan de boulevard is erg lang en dan ook meteen het grootste strand van Lloret de Mar. Op het strand zijn ligbedden en parasols te huur maar dan moet je er wel vroeg bij zijn. Op het strand kun je ook verschillende watersporten beoefenen zoals, zeilen, bananariden, kajak varen, parasailen, snorkelen en waterfietsen.

Uitgaan Lloret de Mar

Als er een ding zeker is van Lloret de Mar dan is het wel dat Lloret 24 uur per dag leeft! Er zijn enorm veel kroegen, discotheken, bars en Nederlandse feestcafe's. De bekendste discotheken zijn St. Tropics, Colossos, Hollywood en Moef Ga-Ga. De bekendste Nederlandse feestcafe's zijn, De bonte koe, Venga Beachclub en café Ole. Verder zijn er vaak in de straatjes achteraf kleine kroegen en bars waar je goedkoop kunt drinken en waar het vaak erg gezellig is. Ben je helemaal fan geworden van een van de grote discotheken en wil je daar de rest van je verblijf vaker heen, haal dan een membercard van de betreffende discotheek. Vaak scheelt dat enorm!

Offerte jongerenreis Lloret de Mar? Klik hier