Jongerenreizen Blanes

Jongerenreizen Blanes

Blanes ligt aan de Costa Brava en is al jaren een favoriete jongerenbestemming. Dit kan ook niet anders want Blanes heeft veel te bieden.

Communicatie en betalingsmiddelen Blanes

De valuta in Blanes is de euro. Veel contant geld meenemen is niet nodig omdat er genoeg pinautomaten in Blanes zijn.

Klimaat Blanes

In Blanes schijnt de zon vaak, zeker in de zomermaanden! In mei tot en met augustus is de gemiddelde temperatuur 21 graden Celsius. Juli is de warmste maand in Blanes, dan kan de temperatuur oplopen tot 30 graden Celsius en zijn er veel zonuren.

Advertenties van onze partners

Accommodaties Blanes

Je hebt in Blanes verschillende soorten accommodaties waarvan de Camping het goedkoopste is. Er zijn ook veel appartementencomplexen, bij een appartement is het voordeel dat het vaak wat groter en goedkoper is dan hotels. Ook hoef je geen rekening te houden met de tijden van het ontbijt, je kunt gewoon eten wanneer je zelf wil en dat is natuurlijk erg handig na een nacht flink stappen. Toch hebben hotels ook voordelen, het eten zit bij de prijs inbegrepen en je hoeft dus niet zelf te koken.

Vervoer Blanes

Je kunt makkelijk naar Blanes reizen. Vooral in de zomermaanden zijn er genoeg busreizen en vliegreizen die richting deze populaire jongerenbestemming gaan. De bus is het goedkoopste vervoersmiddel richting Blanes. Het nadeel hiervan is dat het wel wat langer duurt, ongeveer 19 uur, maar vaak is een busreis ook ontzettend gezellig. Met het vliegtuig naar Blanes kost wat meer, maar dan ben je wel binnen 3 uur op de plaats van bestemming!

Stranden Blanes

Blanes heeft een heerlijk zandstrand dat verdeeld is in drie kleinere stranden die van elkaar worden gescheiden door rotsen. Het grootste gedeelte ligt aan de boulevard waar verschillende winkeltjes en terrasjes zijn. Wil je extra genieten, huur dan een heerlijk ligbed en ook parasols zijn te huur op het strand. Heb je het strand van Blanes wel even gezien en wil je genieten van een ander strand? Dat is heel gemakkelijk, dagelijks varen er boten naar Calella, Malgrat de Mar, Llorret de Mar en naar Tossa.

Uitgaan Blanes

In Blanes kun je ontzettend goed uitgaan, er zijn veel discotheken, bars en Nederlandse feest café's. De bekendste Nederlandse feestcafé's zijn de Gotcha, Sunset, de Boemel en Annie's verjaardag. Wil je liever de hele nacht doorhalen in een discotheek ga dan naar de Arena of Las Vegas. Dit zijn de populairste discotheken van Blanes. Ook is er altijd de mogelijkheid om een avond te gaan stappen in Lloret de Mar of op excursie te gaan naar het mooie Barcelona.

Offerte jongerenreis Blanes? Klik hier