Jongerenreizen Salou

Jongerenreizen Salou

Op zoek naar een jongerenreis Salou? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een jongerenreis naar Salou is een ervaring om nooit te vergeten, samen met je vrienden op een vakantie die bol staat van de beste uitgaansgelegenheden, de meest relaxte stranden en het heerlijke weer: in de zomer gemiddeld 28 graden! Met het zonnetje erbij heb je een topvakantie waarin je heerlijk kunt niksen of juist enorm veel kan ondernemen. It’s all up to you.

Waarom een jongerenreis naar Salou?

Heel simpel: Salou is the place to be voor een complete jongerenvakantie. Salou is een populaire bestemming onder jongeren. Tijdens de reis trek je op met andere jongeren die ook komen om puur te genieten in Salou. Je leert andere jongeren kennen en tijdens je verblijf op Salou trek je er elke dag op uit, of blijf je juist brak in je bed liggen. De keuze is aan jou en je vrienden en vriendinnen. Waar je gaat verblijven? Net wat jij wil. Je kan terecht in een mooi appartement gelegen in Salou, maar je kan het ook goedkoper uitkiezen: gezellig op de camping staan met andere (Nederlandse) vakantiegangers en feestbeesten.

Advertenties van onze partners

Er is zoveel te doen in Salou, op 1 staan natuurlijk de stranden waar je overdag heerlijk kunt loungen. Zie je het al voor je? Met een biertje of een overheerlijke cocktail in de hand lig je op een strandstoel, terwijl je geniet van de zon om even later samen met je vrienden een verfrissende duik in het water te nemen. Want dat is wel nodig na die heerlijke stapavond van gisteren, dat was nog eens de feestbeest uithangen samen met de gezellige buren van naast jullie appartement.

Wat ga ik doen tijdens mijn jongerenreis Salou?

Bij de reisorganisatie kan je diverse activiteiten boeken, zoals een kroegentocht, een boottocht of misschien wel wat gekker: parasailen, aan een parachute boven een boot hangen, of lekker karten samen met je vrienden. Misschien wil je een dagje spetteren in Aquapolis, een groot waterpark waar je hart sneller pompt van de adrenaline.

Het is aan te bevelen al vroeg in je vakantie een kroegentocht te ondernemen, zo komen jij en je vrienden erachter wat de beste kroegen en discotheken zijn. Zodat je de rest van de vakantie helemaal los kan gaan in de beste discotheken en de gezelligste kroegen. Je kan naar discotheken als EnjoySalou en Tropical, of naar de Cross Disco in Salou, hou je meer van Nederlandse feestmuziek dan is er ook de Ski hut Salou. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, op elke hoek van de straat is wel een tent te vinden. De echte party animals onder ons vinden hier wat zij zoeken. Kortom, met een jongerenreis naar Salou heb je een geweldige vakantie met je (nieuwe) vrienden. Een vakantie zoals het hoort: luieren, gek doen, genieten en stappen. Het uitgaansleven van Salou is echt ongelofelijk uitgebreid! Op elke hoek van de straat zie en hoor je de kroegen (zoals ’t Gat van Nederland en de Ski Hut), discotheken (o.a. Snoepy’s, EnjoySalou en Tropical), bars, proppers en terrasjes!

Offerte jongerenreis Salou? Klik hier