bespaar op je reparatie voor een luxe vakantie

Het leven is natuurlijk al duur genoeg. Daarom is het als jongere aan te raden om overal waar je op kunt besparen ook direct aan te grijpen. Daardoor houd je namelijk meer geld over voor dingen die je echt leuk vindt. Je kunt bijvoorbeeld een luxe en welverdiende vakantie boeken in de zomer. Dat heb je immers wel verdiend na een jaar lang zwoegen op je werk of in de schoolbanken. Er zijn gelukkig talloze dingen waar je op kunt besparen. Wat dacht je bijvoorbeeld van bezuinigen op telefoon reparaties?
 

Zo vaak gaat een telefoon toch niet kapot?

Dat klinkt vrij logisch natuurlijk. Want waarom zou je gaan bezuinigen op iets waarvan je weet dat het niet zo vaak gebeurt? Het tegendeel is echter waar. In de praktijk gaat een telefoon namelijk ontzettend vaak kapot. Sterker nog: meer dan de helft van de smartphone gebruikers krijgt wel eens te maken met een defecte smartphone en één op de tien gebruikers met een kapot scherm. De kans is dus behoorlijk groot dat jij er mee te maken krijgt en in dat geval is het wel zo handig om er op te bezuinigen. Als je komende zomer nog op vakantie wil natuurlijk! En nu hebben we het alleen nog maar over telefoons. Vandaag de dag maken ook steeds meer mensen gebruik van een tablet. En hoewel de cijfers van een defecte tablet een stuk lager liggen, kun je deze ook gewoon laten vallen. In dat geval is het scherm vaak kapot en dan zul je deze moeten laten repareren. Ook op iPad reparaties kun je gelukkig bezuinigen. 
 

Hoe bespaar je geld?

Er zijn verschillende manieren om geld te besparen wanneer je jouw telefoon of tablet wilt laten repareren. De eerste is dat je terecht komt bij een reparateur die weet wat hij doet en met duidelijke prijzen werkt. Aanbieders zoals Smart Repair werken vanuit dit principe. Daardoor weet je direct waar je aan toe bent. Alle prijzen en tarieven zijn namelijk inclusief vele andere extra kosten. Denk daarbij aan montagekosten, vervangende onderdelen én natuurlijk BTW. Je komt dus niet achteraf voor vervelende kosten te staan maar je weet direct waar je aan toe bent. Er wordt voor iedere reparatie een onderzoek gedaan naar wat het probleem is. Dit onderzoek is helemaal gratis. Daarna wordt er duidelijk gecommuniceerd wat het probleem is en hoeveel het gaat kosten om dit op te lossen. Dat is vervolgens ook de prijs en daar komt niets meer bij. Je bespaart daarmee met iedere reparatie een hoop geld. Daardoor heb je dus nog sneller het geld bij elkaar gespaard voor jouw luxe vakantie!
 

Garantie

Jaarlijks worden er naast talloze Samsung en iPhone reparaties ook andere smartphone merken gerepareerd. Naast het geld dat je bespaart door de scherpe prijzen en het voorkomen van extra kosten, profiteer je ook nog eens van een aantrekkelijke garantie. Wanneer Smart Repair iets repareert, wil dit bedrijf dat namelijk ook direct goed doen. Daarom krijg je op het gerepareerde onderdeel altijd een garantie van maar liefst twaalf maanden lang. Wanneer jouw gerepareerde smartphone of tablet het binnen deze periode opnieuw defect gaat, hoef je de nieuwe reparatie niet te betalen. Let er wel op dat dit gaat om het gerepareerde onderdeel. Wanneer je het moederboard laat vervangen omdat je een slechte Wifi bereik hebt, valt een kapotte batterij uiteraard binnen deze garantie. Overigens is de kans dat een gerepareerd onderdeel opnieuw kapot gaat erg klein. Er wordt bij deze aanbieder namelijk alleen met onderdelen van hoge kwaliteit gewerkt.