Jongerenreizen Frankrijk

Jongerenreizen Frankrijk

Frankrijk is al tientallen jaren een populair vakantieland. Dat komt omdat het niet te ver van Nederland ligt en het weer er over het algemeen een stuk lekkerder weer is. De plek om gegarandeerd zon te hebben is de Cote de Azur in Frankrijk. Andere mooie streken waar ook stranden zijn zoals Normandie en Bretagne zijn ook fraai maar op een andere manier. Het is er meer rotsachtig en er zijn beduidens minder stranden om te zonnen. Als de zon er al is want die schijnt in Bretagne en Normandie een stuk minder. Frankrijk bevat veel overzeese gebieden waar het ook heerlijk vakantie vieren is. Guadeloupe, Martinique en Adedielajnd op Antartica bijvoorbeeld zijn zeker het bezoeken waard maar gezien de afstand wat minder geschikt om een goedkope jongerenreis te houden. Corsica waar Calvi op ligt is het grootste eiland dat bij Frankrijk hoort. Het wordt ook wel Ile de Beaute genoemd (eiland van de schoonheid). De hoofdstad is Ajaccio. Corsica heeft een ruw landschap waarin hoge bergen en vlakke landschappen elkaar afwisselen. De Monte Cinto met een hoogte van 2706 meter is de hoogste berg van het eiland.

Advertenties van onze partners

 • Argeles sur mer
  Jongerenreis Argeles sur mer

  Argeles sur Mer ligt in Frankrijk aan de Middellandse Zee op zon 15 minuten van de oude en prachtige stad Perpignan en ongeveer een half uur rijden van de..

  klik voor meer informatie
 • Calvi
  Jongerenreis Calvi

  Calvi ligt op het Franse eiland Corsica. Het dorp, ligt op zo een 100 kilometer van Bastia. Calvi dat aan de Middellandse Zee ligt is sinds 1950 een belangrijke..

  klik voor meer informatie