Jongerenreizen Bulgarije

Jongerenreis Bulgarije

Bulgarije ligt in Zuidoost-Europa en heeft een oppervlakte van 110.912 km2. In Bulgarije wonen ruim zeven miljoen mensen. De hoofdstad van Bulgarije is Sofia en heeft ruim 1,2 miljoen inwoners. Bulgarije kent een Europees landklimaat. Dit wil zeggen dat er warme zomers zijn en koude winters.

Communicatie en betalingsmiddelen Bulgarije

De valuta in Bulgarije is de Bulgaarse Leva. 1 Leva is 0,51 eurocent. Het prijsniveau ligt lager dan in Nederland. In drukke en grote plaatsen die toeristisch zijn kun je pinnen of eventueel geld wisselen bij Crown Change, een geldwisselkantoor. Creditcards worden alleen geaccepteerd in de grotere steden. De voertaal in Bulgarije is Bulgaars. Vooral in de grotere steden kunt je ook prima met Engels terecht.

Advertenties van onze partners

Waarom Bulgarije?

In Bulgarije kun je van alles doen. Niet alleen is er veel cultuur te bezichtigen maar ook zijn er leuke winkelcentra, mooie natuur, mooie stranden en gezellige uitgaansgelegenheden. Het is in de zomer lekker weer in Bulgarije en het is ook nog eens goedkoop! Al met al is dit de perfecte goedkope jongerenbestemming!

Favoriete jongerenbestemming

Sunny Beach is de bekendste jongerenbestemming en is absoluut de moeite waard! Je hebt er een prachtig strand, veel mooie hotels en appartementen en veel leuke uitgaansgelegenheden. Het mooie is dat alles aan de boulevard ligt en dus erg dicht bij elkaar ligt! Natuurlijk komt daar nog bij dat het erg goedkoop is, wat natuurlijk helemaal perfect is voor de jongeren!

  • Sunny Beach
    Jongerenreis Sunny Beach

    Sunny beach is een van de leukste bestemmingen aan de Zwarte Zee. Het Zonnestrand zoals het ook wel wordt genoemd is niet echt een plaats. Het is..

    klik voor meer informatie