Jongerenreizen Sunny Beach

Jongerenreis Sunny Beach

Sunny beach is een van de leukste bestemmingen aan de Zwarte Zee. Het Zonnestrand zoals het ook wel wordt genoemd is niet echt een plaats. Het is meer een lange boulevard. Aan die boulevard liggen hotels, restaurants, discotheken en leuke bars.

Het grote voordeel van Sunny Beach is dat het ontzettend goedkoop is!

Communicatie en betalingsmiddelen Sunny Beach

In Sunny Beach betaal je met de Bulgaarse Leva. In Sunny Beach kun je overal betrouwbaar pinnen. De officiële taal van Sunny Beach is Bulgaars maar met Engels kun je er goed terecht.

Klimaat Sunny Beach

Sunny Beach heeft een heerlijk klimaat! De gemiddelde temperatuur in de zomer ligt rond de 31 graden Celsius.

Advertenties van onze partners

Accommodaties Sunny Beach

In Sunny beach liggen hotels, appartementen en een camping. Voor ieder wat wils dus!

Vervoer Sunny Beach

Met het vliegtuig ben je binnen vier uur op plaats van bestemming en kan deze heerlijke, gezellige en absoluut goedkope jongerenreis beginnen!

Stranden Sunny Beach

Het strand is ongeveer acht kilometer lang. Het heeft een breed wit zandstrand met duinen. Het zeewater is in de zomer heerlijk, rond de 28 graden Celsius! Aan het strand zul je je geen minuut vervelen. Er zijn leuke en hippe strandtenten waar je heerlijk kunt relaxen maar je kunt er ook veel watersporten beoefenen zoals parasailing en jetskien!

Uitgaan Sunny Beach

Je kunt perfect uitgaan in Sunny beach. Er zijn grote discotheken maar ook veel bars. De leukste discotheken zijn XL, Lazur en Iceberg.In de Dutch Beachclub kun je genieten van de vele feesten en het ligt prachtig aan het strand en de boulevard. De bekendste kroegen zijn Mexo, H.C. Anderson, Viking en de Happy Duck! Het maakt niet uit welke kroeg of bar je ook kiest, je zult je blijven verbazen over de heerlijke lage prijzen! Voor een biertje of wijntje betaal je ongeveer een euro! Het is een perfecte jongerenreis, niet alleen omdat in Sunny Beach heerlijk weer is, je er prachtige stranden hebt, er een perfect uitgaansleven hebt. Nee het is vooral heerlijk goedkoop!!

Offerte jongerenreis Sunny Beach? Klik hier