Jongerenreizen Rosaline Mare

Jongerenreis Rosaline Mare

Rosaline Mare ligt in Italie op ongeveer 70 kilometer ten zuiden van Venetie aan de Adriatische kust. Het stadje beschikt over een mooi en breed zandstrand en is perfect als uitvalsbasis naar onder meer Ravenna, Padova en Venetie.

Communicatie en betalingsmiddelen Rosaline Mare

Italie is lid van de Europese Unie en je kunt dus gewoon met euro\'s betalen. Pinnen is geen probleem. Internetcafe\'s zijn er voldoende dus tijdens je goedkope jongerenvakantie hoeeft niemand je thuis te missen.

Klimaat Rosaline Mare

Het weer aan de Adriatische kust is vooral in de zomermaanden stukken beter dan in Nederland. Ideaal dus voor een goedkope jongerenreis. Lekket van de zon genieten in Italie.

Accommodaties Rosaline Mare

Twee grote en goedkope bungalowparken waar je tijdens je goedkope jongerenreis al vanaf zo�n 40 euro kan overnachten staan klaar om jou en je vrienden te ontvangen. Rosapineta heeft 4- en 6 persoons bungalows en ligt direct aan het starnd en op ongeveer 1 kilometer van het stadje zelf. Centro Turistico Serenella is iets kleiner en ligt ook aan het strand maar wel weer midden in het centrum van Rosaline Mara.

Vervoer Rosaline Mare

Je kan op vele manieren naar Rosaline komen. Het leukst is misschien wel de auto. Als je die tenminste hebt. De rit duurt ongeveer 15 uur maar eenmaal aangekomen ben je natuurlijk hartstikke mobile. Hou je van treinen dan kun je ook over de rails naar Rosaline Mare gaan. Het dorpje beschikt echter niet over een treinstation. Je zult het laatste stukje dus met de bus moeten.

Stranden Rosaline Mare

Rosaline Mare heeft een breed zandstrand. Ideaal om tijdens je goedkope jongerenvakantie lekker uit te rusten van school of werk. Op het strand staan verder allerlei terassen en snackbars waar je energie kan opdoen voor de komende nacht.

Uitgaan Rosaline Mare

De twee bungalowparken bieden soms in de avond wat vertier maar voor een geode disco moet je naar het stadje gaan. Rosaline is wel geen Rimini met grote nachtclubs maar je kan je er absoluut vermaken tijdens je goedkope jongerenreis. Er zijn tenslotte ook nog de gezellige koffiebarretjes en pizzaria's.

Offerte jongerenreis Rosaline Mare? Klik hier