Jongerenreizen Rimini

Jongerenreis Rimini

Rimini is een badplaats aan de Adriatische kust in Italie. Rimini heeft ruim 130.000 inwoners. Het is een badplaats die enorm veel te bieden heeft en vooral jongeren trekt! Rimini is de eerste badplaats van de riviera en is al jaren populair. Rimini bied niet alleen maar zon, zee en strand, er zijn ontzettend veel activiteiten te doen en je kunt er prachtige cultuur bekijken! Het is een perfecte reis voor jongeren.

Communicatie en betalingsmiddelen Rimini

De voertaal in Rimini is Italiaans. Maar met Engels kunt u overal goed terecht vanwege het toerisme. De valuta in Rimini is de Euro.

Klimaat Rimini

Rimini heeft een heerlijk klimaat. De warmste en drukste maanden van het jaar zijn juli en augustus. In deze maanden loopt de temperatuur op tot boven de 30 graden Celsius.

Advertenties van onze partners

Accommodaties Rimini

Er zijn ontzettend veel appartementen en hotels in Rimini. De meeste liggen dichtbij het uitgaan en het strand. De appartementen zijn vaak mooi en ruim en de hotels zijn luxe. Wat je ook kiest, of het nou een appartement of een hotel is, het is duidelijk dat je in Rimini een prachtige en enorm gezellige vakantie tegemoet gaat!

Vervoer Rimini

Je kunt met het vliegtuig of met de bus naar Rimini. Met het vliegtuig ben je er binnen 2 uur! De bus duurt behoorlijk wat langer, ruim 19 uur ben je onderweg maar het is ook een stuk goedkoper dan met het vliegtuig!

Stranden Rimini

Rimini heeft een prachtig zandstrand waar je niet alleen kan genieten van de zon en de zee maar ook van de verschillende wateractiviteiten die je er kan beoefenen zoals beachvolleyballen en racen op een waterscooter!

Uitgaan Rimini

Uitgaan is absoluut super in de Rimini! Er zijn veel bars en discotheken. De bekendste bars zijn de Shooters, de Gotha bar, Copacobana en de Stills Pub. Ga je liever naar een grote discotheek? Bezoek dan Blow up, Life of Baia Imperiale. De Altromondo is ook een fantastische discotheek waar prachtige lasershows zijn en veel erg leuke live optredens. In augustus is er een leuk festival, het Buskers Festival. Hier komen allerlei internationale straatmuzikanten die muziek gaan maken. Heb je het strand even gezien maar wil je wel graag zwemmen? Ga dan naar Aquafan. Hier komen dagelijks wel 11.000 mensen! Je hebt er wildwaterbaden, schuimbaden, golfslagbaden en \'s avonds verandert het park in een grote waterdisco omdat het part tot middernacht geopend is!

Offerte jongerenreis Rimini? Klik hier