Jongerenreizen Riccione

Jongerenreis Riccione

Riccione is een badplaats aan de Adriatische kust. Rimini, Riccione en Cattolica liggen dicht bij elkaar waardoor het eigenlijk lijkt alsof je in een groot vakantieparadijs bent! Hoewel Rimini de bekendste badplaats is onder de jongeren staan Riccione en Cattolica in Italië bekend als de meest exclusieve badplaatsen. Ze worden ook wel de parels van de Adriatica genoemd.

Communicatie en betalingsmiddelen Riccione

De voertaal in Riccione is Italiaans. Omdat er veel toeristen komen kun je er met Engels ook prima terecht. De valuta in Riccione is de euro. Er zijn genoeg pinautomaten in Riccione zodat je niet teveel contant geld hoeft mee te nemen.

Klimaat Riccione

Het klimaat in Riccione is bijna tropisch te noemen. In de zomer is het hier heerlijk warm en het water heerlijk verkoelend!

Advertenties van onze partners

Accommodaties Riccione

Er zijn veel accommodaties in Riccione. Er ligt een camping in de plaats zelf en ook zijn er veel hotels en appartementen. Keuze genoeg dus!

Vervoer Riccione

Je kunt met de bus en het vliegtuig naar Riccione. Met het vliegtuig ben je er sneller maar met de bus is het goedkoper. Ga je voor die ultieme goedkope jongerenreis, pak dan de bus en een verblijf op de camping.

Stranden Riccione

Het strand van Riccione is een prachtig zandstrand dat altijd zonnig en vooral erg levendig is. Je kunt er natuurlijk lekker genieten van de zon en bruin worden op een heerlijk ligbed maar je kunt er ook aan veel watersportactiviteiten meedoen. Ook ligt in Riccione een waterpretpark die tot middernacht geopend is.

Uitgaan Riccione

In Riccione valt veel te beleven. De boulevard is wel twintig kilometer lang en er zijn veel terrasjes en restaurants. Ook is er een winkelpromenade die erg bekend is. Hier zijn exclusieve boetieks, veel terrasjes en een hele beroemde ijssalon! \'s Avonds kun je natuurlijk helemaal los gaan in het uitgaansleven van Riccione of Rimini. De bekendste discotheken zijn de Baia, Carnaby, Life Discothequ en de Altromondo. De bekendste kroegen zijn Copacabana, de Stills en de Shooters. Riccione heeft alles wat je verwacht van een jongerenreis! Overdag heerlijk genieten van de zon, zee en strand, en \'s avonds helemaal los in de verschillende discotheken en kroegen!

Offerte jongerenreis Riccione? Klik hier