Jongerenreizen Peschiera

Jongerenreis Peschiera

Peschiera ligt in Italie aan de zuidkant van het Gardameer. Peschiera is ook een historische stad en kan prima als uitvalsbasis gebruikt worden om naar Verona te reizen. Voor een goedkope jongerenreis biedt Peschiera dus volop: strand, het Gardameer en historie.

Communicatie en betalingsmiddelen Peschiera

Betalen doe je tijdens je goedkope jongerenreis gewoon met euro\'s. Internetcafe\'s zijn er om je contacten met het thuisfront te onderhouden. Mobiel bellen kan natuurlijk ook.

Klimaat Peschiera

Het weer aan het Gardameer kan soms wat veranderlijk zijn maar over het algemeen heb je toch veel meer kans op zon dan in Nederland. Je goedkope jongerenreis is bijna gegarandeerd met zon.

Accommodaties Peschiera

Om tijdens je goedkope jongerenreis te kunnen overnachten heb je veel keus. Er zijn voldoende hotels in het oude dorpje, maar ook kun je wanneer je met een groep vrienden gaat een bungalow of zelfs een villa huren. Het goedkoopst is natuurlijk de camping waarvan er velen zijn in Peschiera. En ook hier weer in alle prijsklassen.

Vervoer Peschiera

Peschiera is altijd al een belangrijke plaats aan het Gardameer geweest. Ook nu nog kun je vanuit Peschiera gemakkelijk in alle plaatsen aan het Gardameer komen. Tip: neem tijden je goedkope jongerenreis de boot om het Gardameer te verkennen.

Stranden Peschiera

Omdat Peschiera aan de zuidkant van het Gardameer ligt is het water er niet zo schoon als in het noorden van het meer. De stranden kunnen daarom volgens sommigen ook wel een beetje vies zijn.

Uitgaan Peschiera

Natuurlijk zijn er op de campings en in het stadje zelf voldoende dingen te beleven. Een leuke aanrader en ook iets anders dan altijd maar die discotheken tijdens je goedkope jongerenreis is het bezoeken van theater en concerten in de oude bastions van de stad. Wil je toch naar de clubs dan moet je iets buiten Peschiera zelf zijn.

Offerte jongerenreis Peschiera? Klik hier