Jongerenreizen Follonica

Jongerenreis Follonica

Follonica ligt in de Toscane. Follonica is nog niet zo bekend maar het is een prachtige plaats die veel te bieden heeft. Het is erg centraal gelegen zodat je veel steden zoals Rome, Pisa, Florence en Siena kunt bezoeken. Ook is er een gezellig centrum en een prachtig strand. Communicatie en betalingsmiddelen Follonica De voertaal in Follonica is Italiaans. Maar met Engels kunt u overal goed terecht vanwege het toerisme. De valuta in Follonica is de Euro.

Klimaat Follonica

Follonica heeft een prachtig klimaat. De temperatuur ligt in de zomermaanden rond de 30 graden Celsius. De zon schijnt rond de 11 uur per dag en het klimaat van de zee ligt rond de 25 graden Celsius.

Accommodaties Follonica

Er is op dit moment nog maar een accommodatie in Follonica en dat is een camping. Het is een erg gezellige en grote camping. Het ligt erg dichtbij het strand en het centrum is ook niet ver weg. Op de camping zelf zijn al veel faciliteiten zoals een restaurant, een snackbar, een bar en een terras. Je hoeft niet zelf een tent mee te nemen die kun je namelijk daar gewoon huren.

Vervoer Follonica

In de zomer vertrekken elke weer bussen richting Follonica. De busreis duurt ongeveer 19 uur, afhankelijk van welke plaats je opstapt.

Stranden Follonica

Het strand van Follonica is een zandstrand. Het strand is behoorlijk lang en je kunt er ligbedden en parasols huren. Ook kun je er verschillende sporten en watersporten beoefenen.

Uitgaan Follonica

De leukste uitgaansgelegenheden zijn de Cafe sox en de Tartana. Cafe Sox is een erg gezellige bar en Tartana is een super grote discotheek. Verder kun je ook nog windsurfen en de steden bezoeken die zeker de moeite waard zijn.

Offerte jongerenreis Follonica? Klik hier