Jongerenreizen Rhodos

Jongerenreis Rhodos

Rhodos is het eiland van de zonnegod Helios. Op het eiland is enorm veel te doen. Er is natuurlijk zon, zee en strand maar ook is er een prachtig openlucht museum en mooie doprjes. De bevolking is zeer gastvrij en zal u ook het gevoel geven dat u thuis bent op Rhodos. De hoofdstad van Rhodos is Rhodos-stad. Rhodos-stad heeft alles te bieden waar jongeren naar op zoek zijn!

Communicatie en betalingsmiddelen Rhodos

De officiële taal van Rhodos is Grieks maar met Engels kun je er overal prima terecht. Dit komt mede door het toerisme. De valuta in Rhodos is de euro. Je kunt op verscheidene plekken een pinautomaat vinden en creditcards kun je op de meeste plekken ook gebruik

Klimaat Rhodos

Rhodos wordt niet voor niets het zonne � eiland genoemd. De temperatuur kan oplopen tot 35 graden. Gelukkig is er een bijna altijd aanwezige zeewind wat zorgt voor heerlijke afkoeling.

Advertenties van onze partners

Accommodaties Rhodos

In Rhodos zijn genoeg appartementen en hotels. De meeste appartementen en hotels liggen dicht bij het strand en bij het uitgaansleven. Ga je met een grote groep dan is een appartement vaak wat handiger omdat deze groter zijn dan een hotel. In een appartement heb je ook nog een woonkamer, iets wat je niet hebt als je verblijft in een hotel.

Vervoer Rhodos

Met het vliegtuig sta je binnen 3,5 uur op Rhodos. Vanaf het vliegveld is het vervoer prima en ben je snel in Rhodos-stad en kan de perfecte jongerenreis beginnen!

Stranden Rhodos

Rhodos heeft veel mooie stranden. Overal waar je op het strand ligt is het prachtig. Ook is er genoeg te doen aan het strand. Je kunt er voetballen, beachvolleyballen en verschillende watersporten beoefenen.

Uitgaan Rhodos

Rhodos-stad heeft een bruisend uitgaansleven. Er zijn enorm veel kroegen, bars, cafeetjes, terrasjes, restaurants en grote discotheken. De leukste restaurants zijn Kiriakos, Chicken Mike en Santa Lucia. De bekendste bars zijn Down Under, Pacha, Toxic Barst en de Orange Spot en de bekendste discotheek van het eiland is Colorado. Je kunt meer doen dan uitgaan op Rhodos. Je kan een echte Akropolis bezichtigen in het oude dorpje Lindos en er zijn erg veel leuke winkeltjes op het hele eiland. De vlindervallei is ook de moeite waard. Er vliegen hier wel miljoenen vlinders rond!

Offerte jongerenreis Rhodos? Klik hier