Jongerenreizen Kos

Jongerenreis Kos

Kos is een prachtig mooi eiland wat bij Griekenland hoort. Kos stad is de hoofdstad van dit eiland en hier is zo veel te beleven dat het een perfecte plek is voor een jongerenreis. Je kunt er genieten van het strand, de zon en de zee en je kunt er perfect stappen. Het is dan ook niet voor niets al jaren een favoriete jongerenbestemming.

Communicatie en betalingsmiddelen Kos

De voertaal op Kos is Grieks maar met Engels kun je er vanwege het toerisme prima terecht. Je kunt op het eiland gewoon met euro\'s betalen en er zijn genoeg banken en pinautomaten zodat je niet teveel contant geld hoeft mee te nemen.

Advertenties van onze partners

Klimaat Kos

Kos heeft een zeer aangenaam klimaat. In de zomer kan het heerlijk warm worden maar het zeebriesje zorgt voor een aangename verkoeling.

Accommodaties Kos

In Kos stad liggen veel appartementen complexen en hotels. Het heeft allebei voordelen en nadelen. Als je met een grote groep gaat is een appartement vaak handiger omdat het groter is en vaak meerdere ruimtes en slaapkamers heeft. Het hotel is handig omdat er vaak een maaltijd bij inbegrepen zit.

Vervoer Kos

In de zomer vliegen er wekelijks vliegtuigen richting Kos. De vliegreis duurt ongeveer 3,5 uur.

Stranden Kos

Kos heeft werkelijk waar schitterende stranden. Op de stranden kun je veel watersportactiviteiten beoefenen. Je kunt er onder andere duiken, waterskien en bananariden. Papas Beach is het bekendste strand van het eiland.

Uitgaan Kos

In Kos stad ligt het beroemde Barstreet. Hier vind het uitgaansleven van Kos plaats. �S Avonds is het hier ontzettend gezellig, het is vooral erg handig dat de bars en discotheken zo dicht bij elkaar in de buurt liggen. Bekende bars en discotheken zijn Cactus, Saloon Tex, Limit Bar en Fashion Club.

Offerte jongerenreis Kos? Klik hier