Jongerenreizen Chersonissos

Jongerenreis Chersonissos

Kreta / Chersonissos is het grootste eiland van Griekenland. Uitgestrekte stranden, schitterend binnenland, een waanzinnig uitgaansleven en vele typisch Griekse dorpjes met leuke marktpleintjes zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. is het grootste eiland van Griekenland. Uitgestrekte stranden, schitterend binnenland, een waanzinnig uitgaansleven en vele typisch Griekse dorpjes met leuke marktpleintjes zorgen voor het ultieme vakantiegevoel.

Communicatie en betalingsmiddelen Chersonissos

De voertaal op Kreta is Grieks maar je kunt overal met Engels terecht vanwege het toerisme. Je kunt op het eiland gewoon met euro\'s betalen en er zijn genoeg banken en pinautomaten zodat je niet teveel contant geld hoeft mee te nemen.

Klimaat Chersonissos

In de zomer schijnt de zon volop en kan het aardig warm worden. Door de bijna altijd aanwezig zeewind is het goed te vertoeven op Kreta.

Advertenties van onze partners

Accommodaties Chersonissos

Op Chersonissos zijn ontzettend veel appartementen en hotels. In de zomer zitten deze complexen dan ook vol met jongeren. De meeste appartementen en hotels hebben een gunstige ligging en liggen vaak dichtbij het strand en het uitgaansleven wat helemaal perfect is voor een heerlijke jongerenreis.

Vervoer Chersonissos

Met het vliegtuig sta je binnen 3,5 uur op het mooie Kreta. Vanaf het vliegveld ben je snel in Chersonissos en kan de perfecte jongerenreis beginnen!

Stranden Chersonissos

Er zijn op Chersonissos vier bekende stranden. Dat zijn het Creta-Maris strand, Chersonissos strand, Star strand en Psilos strand. De bekendste stranden onder jongeren zijn Star Beach en het Creta-Maris strand. Creta-Maris bestaat uit een zandstrand en kiezelstrand. Hier kun je veel watersporten beoefenen en het is ook het grootste strand van Chersonissos Star beach is eigenlijk geen strand meer te noemen. Het is meer een klein pretpark! Het staat er vol met ligbedden, er zijn leuke strandbarretjes, er wordt goede muziek gedraaid, er is een watersportcentrum en je kunt er zelfs bungeejumpen. De meeste jongeren kiezen ook voor dit strand waardoor het super gezellig is en je er veel mensen leert kennen.

Uitgaan Chersonissos

Op Chersonissos kun je 24 uur per dag genieten van het uitgaansleven. Er zijn veel bars, clubs en discotheken. De bekendste discotheken zijn Camelot, Amnesia, Copa Cabana en Matrix. Ook zijn er veel leuke kroegen op Chersonissos, de leukste zijn, Bio Bio, New York, \'t Hof van Holland, en Cameo.

Offerte jongerenreis Chersonissos? Klik hier